Το μικρότερο μέλος της eurovilla.gr παρίσταται στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας ΚΤΜ

Γιώργος Μπαξίσογλου
Το μικρότερο μέλος της eurovilla.gr παρίσταται στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας ΚΤΜ
Δυο ακόμη βάθρα για την ΚΤΜ S.S.E. Skourtas Racing Center

Με πολυ ζωντάνια και ενδιαφέρον ξεκίνησε η μέρα του 2ου αγώνα ΠΠΤ στην Τρίπολη.


Γιώργος Μπαξίσογλου

Ο λόγος για τον αγώνα των Νέων που, ενώ στα Μέγαρα δεν μας έδωσε κάτι θεαματικό, στην Τρίπολη μας αποζημίωσε. Ο Θωμάς Σκούρτας και ο Γιώργος Μπαξίσογλου ξεκινούσαν από την 4η και 5η θέση αντίστοιχα με χρόνους σαφώς μεγαλύτερους από το 1.03.629 που είχε κάνει ο Παπανικολάου στις χρονομετρημένες δοκιμές. Η μεγάλη έκπληξη ήταν ο Θωμάς Σκούρτας ο οποίος έκανε μια πολύ δυνατή εκκίνηση και κατάφερε σε όλο τον αγώνα να είναι στην δεύτερη θέση, πολλές φορές κοντά στον προπορευόμενο Παπανικολάου, με γυρολόγιο σαφώς βελτιωμένο από αυτό των χρονομετρημένων δοκιμών (1.04.610 ήταν ο καλύτερος χρόνος του). 

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως παρουσίασε η μάχη για την τρίτη θέση μεταξύ των Μπαξίσογλου, Ελευθεριάδη και Γερακιανάκη (ο οποίος έκανε και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα (1.03.912).

Ο αγώνας έληξε με νικητή τον Χρήστο Παπανικολάου, στην δεύτερη θέση τον Θωμά Σκούρτα ενώ στην τρίτη θέση του βάθρου ανέβηκε ο Νίκος Ελευθεριάδης. 

Ο Γιώργος Μπαξίσογλου τερμάτισε 5ος έχοντας κατεβάσει όμως και αυτός το χρόνο του στο 1.04.708. Ο Παναγιώτης Κόκκινο στην Κατηγορία των SS300 έκανε μια λάθος εκκίνηση όπου πήρε ποινή για stop and go παρόλα αυτά ξανά μπήκε στην μάχη με το χρονόμετρο και αμοιφθηκε με την δεύτερη θέση! 

Συγχαρητήρια στα παιδιά! Ευχαριστούμε τους χροηγούς μας ΚΤΜ S.E.E., τα ΛΙΠΑΝΤΙΚΆ QUANTUM, την PIRELLI, την ARAI και την Papastavroushop.